Diamond Treasure Kezelések

Diamond Treasure Kezelések

diamond

A Desheli Diamond Treasures olyan professzionális kozmetikai termékcsalád, amely természetes és innovatív összetevőket tartalmaz és lehetővé teszi a professzionális otthoni bőrápolást.

A termékek teljes mértékben alkalmazkodnak az arcbőr igényeihez, segítenek eltüntetni a környezeti hatások káros behatásait és megkötik a szabadgyököket.

A Diamond Treasures kozmetikumok alapja az egyedülálló FYTOTIGHTM hatóanyag komplexum. A termék argánfa, almafa, havasi rózsa és szőlőmag őssejteket tartalmazó Chondricare peptidből és a legtisztább gyémánt mikroporából álló biológiai koktél. A hatóanyag komplexum több éves kutatómunka eredménye.

A Desheli megvalósítja álmait, amellyel azonnali esztétikai hatás érhető el. Használja a komplexumot a Desheli szépségközpont szakértőinek javaslataival és bőre ápolt, selymes tapintású, rugalmas és élettel teli lesz.

Töltse ki az jelentkezési lapot az ajándék arckezeléshez!
Rólunk

A Spandora Szépségközpont Magyarország egyetlen DeSheli központja, ahol szakembereink és bőrspecialistáink várják vendégeinket, hogy végigkísérjék egy csodálatos és eredményekkel gazdag fejlődési úton, ahol arcbőrük szépsége, egészsége és esztétikája a legfontosabb.

Tudjon meg többet

Arcdiagnosztikai vizsgálat

Minden egyes vendégünk díjmentesen részt vesz egy arcdiagnosztikai vizsgálaton. Ez a vizsgálat egy számítógépes eszköz segítségével történik, teljesen fájdalommentes, non-invazív eljárás.

Tudjon meg többet