Arany Kezelés - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

ARANY KEZELÉS

Bőrfiatalító Arany Arckezelés a Spandora Esztétikai Központban

Most  19 000 Ft-ért vehet részt Arany arckezelésünkön, mely exklúzív hatóanyagok segítségével éri el egyedülállóan bőrfeszesítő hatását!

24-Karátos Ásványi Arany

Az arany az alkimisták örök fiatalságot adó elixírjének és Kleopátra szépítő rituáléjának egyaránt elmaradhatatlan alapanyaga volt.  Mint orvosi fém használják beültetett protézisekben, a plasztikai sebészet aranyhálóként használja a bőr szövetébe behúzva annak megerősítésére, feszesítésére. Az aranyra rendkívül jól reagál a szervezet, az aranyháló behúzása esetén a háló körül elasztikus szövetek és új erecskék keletkeznek. Így a bőr tápanyag- és oxigén ellátása is nagymértékben javul.

Az arany hatása a bőrre:

 • Stimulálja a bőr biokémiai folyamatait: sejtosztódás, kollagén – és elasztin szintézis.
 • Javítja a keringést.
 • Ránctalanít, feszesít; a bőr elektromos tulajdonságait befolyásolja, emeli a sejtek rezgésszintjét.
 • Óriási mennyiségű vizet képes megkötni a bőrben, kb. 300-szor annyit, mint a saját tömege.
 • Szabályozza az immunfolyamatokat, méregtelenít. Gyulladáscsökkentő hatású. Tehát kiváló aknés bőrre, sebgyógyításra.
 • Maximalizálja a hatóanyagok hatásmechanizmusát és a bőrbe való bejutását.
 • Relatív nagy molekulamérete által hosszú ideig marad a bőrben.
 • Nagyon erős antioxidáns, véd a szabadgyökök ellen.
 • Fokozza a nyirok és a vérkeringést.
 • Bőrsejtek megújulását serkenti.

Holt-tengeri ásványok

A Holt-tenger vizében kétmillió év alatt több mint 35 féle ásványi anyag és nyomelem halmozódott fel igen nagy mennyiségben, és rendkívüli összetételben. Vízének van a világon a legmagasabb ásványi anyag tartalma, amely lehetővé teszi annak bőrgyógyászati felhasználását. Komplex működésük során bőrünk sejtjei kommunikálnak egymással. Az ásványi anyagok segítik a sejtek közötti információáramlást, és arra ösztönzik a bőrt, hogy magasabb víztartalommal regenerálja és táplálja felső rétegeit. Az ásványok kivonják a bőrből a méreganyagokat,  a vérkeringés felgyorsulása által a fehérvérsejtek a bőr felszíne felé vándorolnak, ezáltal gyógyítják a hámréteg sérüléseit. A bőr feszesebb, ragyogóbb lesz, a pórusok összehúzódnak, és a kisebb ráncok elhalványulnak.

B3 Vitamin

A B3-vitamin, vagy más néven niacin bőrvédő szerepe ismert. A vitamin elsődlegesen a szép és egészséges bőrért felel. Ezen kívül elengedhetetlen a sejtekben folyó energiatermeléshez, az ingerület átvivő anyagok termeléséhez. A B3-vitamin főbb pótlási forrásai a máj, a sovány hús, a szárnyas, a kemény héjú gyümölcsök (pl. mogyoró, dió), a burgonya és az aszalt gyümölcsök.

A hatóanyagokat ultrahang, iontoforézis és fényterápiák segítségével juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe, ezzel fokozva az eredményt. A kezelés körülbelül 60 percet vesz igénybe. Jelentkezzen hozzánk most és élvezze az arany jótékony hatásait!

45 000 Forint helyett 19 000 Forintért vehet részt prémium minőségű bőrfiatalító arckezelésünkön!

Az arckezelést a DeAura termékcsaláddal végezzük.

A DeAura kozmetikai termékeket a legjobb természetes összetevők és a modern tudomány által a szépségápolás területén elért eredmények alapján hoztuk létre. Ezek a termékek lehetővé teszik a bőr öregedési folyamatának késleltetését és szépségének megőrzését. Összes készítményünk tartalmazza a NIAPETYGOLD™ összetevőt, melyet az E.L. Erman Cosmetic Manufacturing Ltd., Izrael legnagyobb üzemének laboratóriumában fejlesztették ki számos más ország kutatólaboratóriumának együttműködésével. A NIAPETYGOLD™ hatóanyag komplexumot bőrfiatalító szinergiahatást létrehozó összetevők alkotják: 24 karátos arany, B3 vitamin, hexapeptide-19, növényi kivonatok és Holt-tengeri ásványok.

A 24 karátos arany intenzív lifting hatást nyújt a bőrnek, és fokozza a készítmény többi összetevőjének a kedvező tulajdonságait. A B3 vitamin normalizálja a sejtek anyagcseréjét és elősegíti a hidratált bőrállapot elérését. A növényi kivonatok helyreállító, tonizáló és hidratáló hatást fejtenek ki.

A hosszantartó fiatalító hatás valósággá válik, változzon a DeAura termékeivel és élvezze a sima és gyönyörű bőrt!

DeAura

MILYEN PROBLÉMÁKRA AJÁNLJUK?

 • megereszkedett bőr
 • mimikai ráncok
 • mély ráncok
 • fakó bőr

Eredmény

 • élettel teli bőr
 • fiatalabbnak tűnő arc
 • a ráncok elhalványulnak
 • feszesebb bőr

A Kezelésről

 • Időtartam: kb. 60 perc
 • A kezelés teljesen fájdalommentes

Hatóanyagok

 • 24 karátos arany
 • B3 vitamin
 • Holt-tengeri ásványok

Működési elv

 • Ultrahang és iontoforézis –  hatóanyagok mélyebbre jutása, bőr tisztítása
 • Fényterápiák – érfal erősítés, gyulladáscsökkentés

Eredmény

 • már az első alkalom után feszesebb, szebb bőr

Ár

45 000 Ft helyett
most csak 19 000 Ft!

"Az ember testi, lelki egészsége
a legnagyobb érték!

Ezért a felhatalmazás a megjelenésünk orvosi beavatkozással történő változtatására különös megtiszteltetés a plasztikai sebész számára. Így ezt a munkát csak alázattal, empátiával, lelkiismeretes felkészültséggel lehet végezni.”

Dr. Rácz András

sebész és plasztikai sebész szakorvos.

2007-ben általános orvosi diplomát szerzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. A Sebészeti Műtéttani Intézetben demonstrátori munkát, illetve tudományos tevékenységet folytatott, rendszeresen tartott előadásokat.

2007-2009 Szegedi Sebészeti Klinikán végezte a rezidensképzést.

2009-2018 Kecskeméti Megyei Kórház általános sebészeti osztályán dolgozott. Éveken keresztül végzett emlősebészeti, laparoszkópos, illetve nyitott hasi műtéti tevékenységet. Intenzív betekintést nyert különböző szakterületekhez tartozó operációkba, illetve aktívan részt vett érsebészeti, mellkassebészeti műtétekben. Lehetősége nyílt operatőrként is szerepelni ezen szubspecialitásokban.

2013-ban általános sebészeti szakvizsgát tett kiválóan megfelelt eredménnyel.

2016-ban felvételt nyert az égés-és plasztikai sebészeti szakképzésre.

2018-tól a Dél-Pesti Centrumkórház Égés-és Plasztikai Sebészeti Osztályon dolgozik.

2020-ban tett Égés-és plasztikai sebészeti szakvizsgát.

Rendszeresen részt vesz országos és nemzetközi konferenciákon, hazai kongresszusokon, egyetemi szemináriumokon tartott előadásokon, ahol frissíti és fejleszti szakmai tudását.

Ingyenes arcdiagnosztikai vizsgálat

Minden egyes vendégünk díjmentesen részt vesz egy arcdiagnosztikai vizsgálaton. Ez a vizsgálat egy számítógépes eszköz segítségével történik, teljesen fájdalommentes, non-invazív eljárás. Ez a bőranalízis megmutatja, hogy pontosan milyen állapotban van a vendég arcbőre, hogy a napsugárzás, szolárium, stressz, dohányzás, illetve az egyéb káros környezeti hatások hogyan befolyásolták arcbőrének kondícióját, és az hogyan reagált ezekre a behatásokra.

Időpontkérés

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Iratkozzon fel hírlevelünkre