Hialuronos ráncfeltöltés kampány - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Hialuronos ráncfeltöltések

A hialuronsav előnyei

 • Az injekció beadása gyors, szinte fájdalommentes és biztonságos.
 • Nem invazív, ezért minimális gyógyulási időt igényel.
 • Csupán enyhe duzzanat és esetenként kisebb zúzódások jelentkezhetnek pár napig.
 • A hialuronsav megegyezik a testünkben termelődővel, így az idővel természetesebben oldódik, mint más összetevőjű anyagok.
 • Precíz formázást tesz lehetővé

Eredmény

 • Simább bőrfelszín
 • Kiemeltebb kontúrvonalak
 • Fiatalosabb megjelenésű arc
 • Nagyobb volumen, hidratáltabb bőr
 • Eredménye 10-12 hónapig tart

A kezelésről

 • Időtartam: 20-40 perc
 • Az eljárás szinte teljesen fájdalommentes
 • Eredmény: azonnal látható, de a kívánt hatás pár nap múlva lesz végleges
 • Ár: 115.000 Ft-tól

Az injekciós – másnéven dermális – töltőanyagok felhasználhatók az ajkak nagyobbítására, a ráncok és redők kisimítására, valamint a szem alatti üregek kitöltésére is. Hangsúlyt adhatnak az arcodnak, és csökkenthetik a pattanások miatt kialakult hegeket. Az injekciós töltőanyagokkal nem műtéti orrformázás is elvégezhető.

Mi történik a kezelés során?

Az orvosával való konzultáció során megbeszéli, hogy most milyen az arcszerkezete, és mit szeretne rajta változtatni. Ennek megfelelően ajánl Önnek egy töltőanyagot. Továbbá tájékoztatja a mellékhatásokról, illetve az esetleges kockázatokról, szövődményekről.

Miután kiválasztja a töltőanyagot, az orvos megtisztítja a kezelendő területet. Szükség esetén helyi érzéstelenítőt alkalmaz (azonban a legtöbb töltőanyag már lidokaint tartalmaz, így ez nem indokolt). Tű vagy kanül segítségével lassan beinjektálja a töltőanyagot, majd mielőtt további injekciók beadásával folytatná, ujjaival finoman masszírozza a területet, hogy egyenletesen eloszlassa a töltőanyagot.

Minden injekció csak néhány percet vesz igénybe, a teljes eljárás körülbelül 15-20 perc, kivéve, ha egyidejűleg más kezeléseket is igénybe vesz.

Kezelése előtt egy-két héttel kerülje az alkoholt, az aszpirint, az egyes étrend-kiegészítőket (nagy dózisú E-vitamin, ginkgo biloba és fokhagyma) és vérhígító gyógyszereket, hogy minimalizálja a véraláfutásokat. A fájdalom és a duzzanat csökkentésére fekete nadálytő vagy árnika krémet használhat.

Mire lehet számítani a gyógyulási idő alatt?

A gyógyulási idő minimális, azonban nagyon gyakori, hogy a kezelés után enyhe zúzódásokat és duzzanatot tapasztal az injekció beadásának helyén a páciens. Kezelés után 24 órán keresztül kerülje a napsütést, a meleget, az edzéseket és az alkoholt! A mellékhatásoknak néhány napon belül meg kell szűnniük.

Javasolt a beavatkozás előtti héten kerülni az alkoholt és a vérhígítót.

Milyen eredmény várható, és meddig tart a kívánt hatás?

Az eredményeket tekintve azonnal vagy legfeljebb pár napon belül látszódik a teltebb, simább bőr, azonban akár két hétig is eltarthat, amíg a duzzanat teljesen alábbhagy. A töltőanyagok hat hónaptól kezdve egy évnél is tovább tarthatnak, attól függően, hogy melyik és mennyi kerül beinjektálásra, továbbá milyen gyorsan metabolizálja azt a teste. Ha az anyagcseréje gyors, akkor a töltőanyag hatása hamarabb elmúlik, azonban két-három alkalom után már egyre hosszabb ideig tart a hatása.

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  spandora kapcsolat

  Iratkozzon fel hírlevelünkre