Hialuronos töltések - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Hialuronos ráncfeltöltések

Az injekciós – másnéven dermális – töltőanyagok felhasználhatók az ajkak nagyobbítására, a ráncok és redők kisimítására, valamint a szem alatti üregek kitöltésére is. Hangsúlyt adhatnak az arcodnak, és csökkenthetik a pattanások miatt kialakult hegeket. Az injekciós töltőanyagokkal nem műtéti orrformázás is elvégezhető.

Mi történik a kezelés során?

Az orvosával való konzultáció során megbeszéli, hogy most milyen az arcszerkezete, és mit szeretne rajta változtatni. Ennek megfelelően ajánl Önnek egy töltőanyagot. Továbbá tájékoztatja a mellékhatásokról, illetve az esetleges kockázatokról, szövődményekről.

Miután kiválasztja a töltőanyagot, az orvos megtisztítja a kezelendő területet. Szükség esetén helyi érzéstelenítőt alkalmaz (azonban a legtöbb töltőanyag már lidokaint tartalmaz, így ez nem indokolt). Tű vagy kanül segítségével lassan beinjektálja a töltőanyagot, majd mielőtt további injekciók beadásával folytatná, ujjaival finoman masszírozza a területet, hogy egyenletesen eloszlassa a töltőanyagot.

Minden injekció csak néhány percet vesz igénybe, a teljes eljárás körülbelül 15-20 perc, kivéve, ha egyidejűleg más kezeléseket is igénybe vesz.

Kezelése előtt egy-két héttel kerülje az alkoholt, az aszpirint, az egyes étrend-kiegészítőket (nagy dózisú E-vitamin, ginkgo biloba és fokhagyma) és vérhígító gyógyszereket, hogy minimalizálja a véraláfutásokat. A fájdalom és a duzzanat csökkentésére fekete nadálytő vagy árnika krémet használhat.

Mire lehet számítani a gyógyulási idő alatt?

A gyógyulási idő minimális, azonban nagyon gyakori, hogy a kezelés után enyhe zúzódásokat és duzzanatot tapasztal az injekció beadásának helyén a páciens. Kezelés után 24 órán keresztül kerülje a napsütést, a meleget, az edzéseket és az alkoholt! A mellékhatásoknak néhány napon belül meg kell szűnniük.

Javasolt a beavatkozás előtti héten kerülni az alkoholt és a vérhígítót.

Milyen eredmény várható, és meddig tart a kívánt hatás?

Az eredményeket tekintve azonnal vagy legfeljebb pár napon belül látszódik a teltebb, simább bőr, azonban akár két hétig is eltarthat, amíg a duzzanat teljesen alábbhagy. A töltőanyagok hat hónaptól kezdve egy évnél is tovább tarthatnak, attól függően, hogy melyik és mennyi kerül beinjektálásra, továbbá milyen gyorsan metabolizálja azt a teste. Ha az anyagcseréje gyors, akkor a töltőanyag hatása hamarabb elmúlik, azonban két-három alkalom után már egyre hosszabb ideig tart a hatása.

A hialuronsav előnyei

 • Az injekció beadása gyors, szinte fájdalommentes és biztonságos.
 • Nem invazív, ezért minimális gyógyulási időt igényel.
 • Csupán enyhe duzzanat és esetenként kisebb zúzódások jelentkezhetnek pár napig.
 • A hialuronsav megegyezik a testünkben termelődővel, így az idővel természetesebben oldódik, mint más összetevőjű anyagok.
 • Precíz formázást tesz lehetővé

Eredmény

 • Simább bőrfelszín
 • Kiemeltebb kontúrvonalak
 • Fiatalosabb megjelenésű arc
 • Nagyobb volumen, hidratáltabb bőr
 • Hatása 1 kezelés után 6-8 hónap

A kezelésről

 • Időtartam: 20-30 perc
 • Az eljárás szinte teljesen fájdalommentes
 • Eredmény: azonnal látható, de a kívánt hatás 5-7 nap múlva lesz végleges

Ár

100 000 Ft-tól

"Az ember testi, lelki egészsége
a legnagyobb érték!

Ezért a felhatalmazás a megjelenésünk orvosi beavatkozással történő változtatására különös megtiszteltetés a plasztikai sebész számára. Így ezt a munkát csak alázattal, empátiával, lelkiismeretes felkészültséggel lehet végezni.”

Dr. Rácz András

sebész és plasztikai sebész szakorvos.

2007-ben általános orvosi diplomát szerzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. A Sebészeti Műtéttani Intézetben demonstrátori munkát, illetve tudományos tevékenységet folytatott, rendszeresen tartott előadásokat.

2007-2009 Szegedi Sebészeti Klinikán végezte a rezidensképzést.

2009-2018 Kecskeméti Megyei Kórház általános sebészeti osztályán dolgozott. Éveken keresztül végzett emlősebészeti, laparoszkópos, illetve nyitott hasi műtéti tevékenységet. Intenzív betekintést nyert különböző szakterületekhez tartozó operációkba, illetve aktívan részt vett érsebészeti, mellkassebészeti műtétekben. Lehetősége nyílt operatőrként is szerepelni ezen szubspecialitásokban.

2013-ban általános sebészeti szakvizsgát tett kiválóan megfelelt eredménnyel.

2016-ban felvételt nyert az égés-és plasztikai sebészeti szakképzésre.

2018-tól a Dél-Pesti Centrumkórház Égés-és Plasztikai Sebészeti Osztályon dolgozik.

2020-ban tett Égés-és plasztikai sebészeti szakvizsgát.

Rendszeresen részt vesz országos és nemzetközi konferenciákon, hazai kongresszusokon, egyetemi szemináriumokon tartott előadásokon, ahol frissíti és fejleszti szakmai tudását.

Ingyenes arcdiagnosztikai vizsgálat

Minden egyes vendégünk díjmentesen részt vesz egy arcdiagnosztikai vizsgálaton. Ez a vizsgálat egy számítógépes eszköz segítségével történik, teljesen fájdalommentes, non-invazív eljárás. Ez a bőranalízis megmutatja, hogy pontosan milyen állapotban van a vendég arcbőre, hogy a napsugárzás, szolárium, stressz, dohányzás, illetve az egyéb káros környezeti hatások hogyan befolyásolták arcbőrének kondícióját, és az hogyan reagált ezekre a behatásokra.

Időpontkérés

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Iratkozzon fel hírlevelünkre