Orvosi esztétikai kezelés - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Orvosi esztétikai kezelés

Mi az orvosesztétika és a szerepe a 21.században?

Az orvosesztétika elsődleges célja nem a betegségek kezelése, hanem az esztétikai problémák „orvoslása”, megszüntetése. Vannak bizonyos esztétikai dolgok, problémák, amikre a „klasszikus” kozmetikai kezelések vagy kozmetikumok már nem elegek. Ilyenkor van szükség az orvosi beavatkozásra, aminek ugyanolyan rendkívül szigorú szabályozása van, mint minden betegség gyógyításánál.

Hasonlóan egy sima orvosi beavatkozásnál, itt is nagy hangsúly van fektetve a vendég állapotának felmérésére, a személyes konzultációra, a megbeszélésre, a tájékoztatásra, hogy az adott kezelés után milyen eredményre számíthat a páciens.

Spandora_Szépségközpont_Budapest_Orvosesztétika

A kezelésekről orvosi dokumentációt fogunk készíteni, az adatokat az egészségügyben elvárható titoktartási és adatkezelési szabályok szerint fogjuk rögzíteni és kötelezően megőrizni.

A kezelés eredményét fotódokumentációval is szeretnénk majd kiegészíteni, amit természetesen promóciós célokra csak a vendégek írásos beleegyezésével fogunk felhasználni!

Elérhető orvos esztétikai kezeléseink között megtalálható a botoxos ráncfeltöltések, a hyaluronos töltések és a hasonló fiatalító esztétikai eljárások.

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

    Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

    Iratkozzon fel hírlevelünkre