Rólunk - Spandora Esztétikai Központ Budapest

Rólunk

Óbudai szalonunk 2018-ban nyílt meg és azóta több ezer elégedett vendéggel volt lehetőségünk együtt dolgozni.

A Spandora megalkotásánál a fő elképzelés az volt, hogy egy különleges és egyedülálló szalont hozzunk létre, amely felsőbb szintre emeli a szépségápolás élményét. 

Elsősorban nem szolgáltatást szerettünk volna adni vendégeinknek, hanem egy élményt, egy olyan tapasztalatot, mely során a hozzánk ellátogatók kipihenhetik a mindennapok fáradalmait, élvezhetik a szalon által nyújtott luxuskörnyezetet és igazi, minőségi időt szentelhetnek maguknak. A Spandoránál szenvedélyünk a bőrápolás és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a lehető legprofesszionálisabb kezeléseket nyújthassuk vendégeinknek. Állandó prioritás számunkra a fejlesztés, az új szolgáltatások bevezetése és a legújabb, leginnovatívabb technológiák felfedezése.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy az ideális bőrápolási rutin nem áll meg az alkalmankénti szalon látogatásoknál – bőrünk mindennapos törődést igényel. Éppen ezért, (más szalonoktól eltérően) kezeléseink mellett egy exkluzív otthonápolási készletet is biztosítunk vendégeink számára. 

Hitvallásunk

Emberközpontúság 

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden vendégünk különböző és így bőrük is más törődést igényel. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink személyre szabására

Prémium minőség

Nálunk mindig a minőség az első, és ezt a gondolatot alkalmazzuk mind kezeléseink és termékeink kapcsán is

Nekünk ez többről szól 

Szerintünk a kiegyensúlyozott, boldog élethez elengedhetetlen a minőségi én- idő eltöltése, mely során pihenhetünk és feltöltődhetünk energiával. A Spandoránál ezzel az élménnyel szeretnénk megajándékozni vendégeinket.

Etikus kozmetikumok 

Nem alkalmazunk etikátlan módon előállított anyagokat, nem támogatjuk az állatkísérleteket

Tudományos megalapozottság

Minden kezelésünket több éves kutatás eredményeként hoztuk létre és csak tudományosan megalapozott technológiákat alkalmazunk

Professzionalizmus

Olyan szakemberek dolgoznak csak nálunk, akik imádják a munkájukat és a lehető legnagyobb szakértelemmel és odaadással végzik azt. 

Munkatársaink

Itay Simon

Ügyvezető

 

Kárpáti Ágnes

VIP Vezető

 

Pilcsik Nicole

Üzletfejlesztési Vezető

 

 

 

 

 

Bekő Piros

Pénzügyi Vezető

 

Dr. Rácz András

Plasztikai sebész

 

 

 

 

 

 

 

Debri Amira

Kozmetikus

 

Molnár Zsófia

Kozmetikus

 

Vadászi Fruzsina

Kozmetikus

 

 

 

Kollár Kata

HR Asszisztens

 

Hajdu Kriszti

Ügyfélszolgálat

 

Kórádi Viktor

Ügyfélszolgálat

 

Tóth Melinda

Ügyfélkapcsolati Vezető

 

Krizbai Fruzsina

Telefonos Ügyfélszolgálat

 

Nagy Kinga

Telefonos Ügyfélszolgálat

 

Németh Simon

Ügyfélszolgálati vezető