supermodel look - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

supermodel look

hoolywoodi megjelenés

Legyél te a sztár! A Super model look hialuronsavas töltés kihangsúlyozza a járomív csontodat, így arcod karakteressége előtérbe kerül. Élvezd a ragyogást a mindennapokban is!

MOST CSAK
145.000 Ft

Mi az a Supermodel Look kezelés?

Olyan hialuronsav injektálásával történő kezelés, amely borotvaéles járomcsontokat eredményez – modellek, világsztárok fémjelei világszerte, de sokunk számára sajnos ez nem adatik magától. Lehet soha nem volt megáldva definiált járomcsonttal, vagy akár az idő előrehaladtával megereszkedett az arca, a Supermodel Look tökéletes kezelés az arc kontúrozására, és hangsúlyosabb megjelenést biztosít.

kezelés menete

Supermodel Look kezelés egyszerűbb, mint gondolná. Az orvosunkkal folytatott konzultáció során elmondja a kívánt eredményt, majd az orvos személyreszabott tervet készít. Ezt követően megtörténik a hialuronsav beinjektálása, amely  természetes hatású, megemelkedett járomcsontot eredményez, hasonlóan a szupermodellekhez. Közvetlenül a kezelés után látni fogja az eredményeket, és az arc szerkezetének határozottabbá válását. A hatása tartós, körülbelül 1 évig látható a hatása.

A kezelés fájdalommentes, mivel minden beavatkozás előtt lidocain kenőcsöt alkalmazunk, mely után csak apró szúnyogcsípés szerű érzés lehet érezni.

MOST CSAK 149.900 fT!

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

    Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

    spandora kapcsolat

    Iratkozzon fel hírlevelünkre