Orvos-esztétika - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Az Orvos-esztétikáról általánosságban

Csodás híreink vannak! Központunk együttműködésbe kezdett az esztétikai szolgáltatások elismert orvosával – Dr. Rácz Andrással. Elérhető kezeléseink között szerepelnek a hialuronos töltések, b.toxos kezelések, ajakformázások és más esztétikai szolgáltatások. 

Sosem lehet elég idős, hogy fiatalabbnak nézzen ki!

A jelenleg legnépszerűbb orvos-esztétikai kezelések listájának élén már jó ideje a b.tox és a hyaluronsavas ráncfeltöltés áll. Ám nem biztos, hogy egyértelmű, melyik ráncra melyik való, és hogy ezek a beavatkozások hogyan is hatnak. Fontos szakorvossal konzultálni, mielőtt döntést hoz. 

A b.tox, egy baktériumból kivont vegyület, amely az izomösszehúzódások gátlásával akadályozza meg a ráncok kialakulását, és elsősorban a már meglévő ráncokat szünteti meg. Az injekciókat a legvékonyabb tűvel a ráncot előidéző izomba szúrják, ami csupán egy kis kellemetlenséggel, apró fájdalommal jár. Helyi érzéstelenítéssel végzi a szakorvos a beavatkozást, és csupán pár percig tart. A kezelést feszítő érzés követheti, a kezelt terület esetleges duzzanata pedig pár nap alatt magától elmúlik. 

A hyaluronsavas ráncfeltöltők ezzel szemben a hiányzó telítettséget pótolják, vagyis kitöltik a ráncok okozta mélyedést.  A két eljárást akár egyszerre is lehet alkalmazni, ez azonban több tényezőtől is függ. Például, hogy milyen a bőre állapota, és hogy az arc melyik területén jelentkezik a probléma. A szakorvosi konzultáción megállapítjuk, hogy milyen kezelési metódus a legalkalmasabb számodra.

B.tox

Főként a mimikai ráncoknál hatásos, például a haragos tekintetet okozó szemöldök közötti ráncok kisimítására, a homlok és a szemkörnyéki ráncok, szarkalábak eltüntetésében segít. Az ajkat lefelé húzó izmok ellazítására is megfelelő, a cigarettaráncok eltüntetésének esetében pedig egyéb kezelésekkel együtt alkalmazzák. De jó módszer a szemöldök ívének formázására is. A b.toxinjekciók hatása 4-6 hónapig tart, de ha fokozatosan ismételjük ezeket a kezeléseket, akkor az eredmény egyre hosszabb ideig fennállhat. A kezelés nyoma egyáltalán nem látszik, kivéve, ha az injekció eltalál egy apró eret. Ha ez történik, akkor véraláfutás jelentkezhet körülbelül 1-2 napig, ami korrektorral elfedhető.

Hialuronsavas ráncfeltöltés

Kitűnő megoldás az orr- és ajakráncok feltöltése esetén, de a szájkörnyéki barázdák kisimításában is jó szolgálatot tehet. Használják még az arc illetve az ajak feltöltésére is, emellett a kézfej bőrének korrekciójában is bevetik. A töltőanyagok hatása körülbelül 9-12 hónapig megmaradhat a hatóanyagok minőségétől és típusától függően.  A hyaluronsavas töltés egyéni érzékenységtől függően kisebb duzzanatot okozhat. Gyakorlatilag a kezelések után azonnal vissza lehet térni a munkába.

Hány éves korban érdemes és lehet elkezdeni ezeket a beavatkozásokat?

Ez a bőr állapotától függ, nem pedig az életkortól. Mindenkinél más az a kor, amikor olyan mimikai ránc alakul ki, amely mély barázdák létrejöttét eredményezi. Fontos a prevencióra odafigyelni, hiszen könnyebb megelőzni a kialakulásukat, mintsem teljes mértékben eltüntetni a már meglévő ráncokat. Általában negyvenéves kortól alkalmaznak műtéti beavatkozásokat, de ez teljesen egyénfüggő. Továbbá a keskeny ajkak esztétikáján hyaluronsavas feltöltéssel már fiatalkorban is lehet segíteni.

Miért minket válasszon?

 • Folyamatos akciók! 
 • Egyszerű, azonnali időpontfoglalás
 • Ingyenes kontroll vizsgálat
 • A legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk (Juvéderm, Teosyal)
 • Több, mint 15 éves szakmai tapasztalat
 • Magas szintű szaktudás és szakértelem
 • Luxuskörnyezet, exkluzív kiszolgálás

Orvos-esztétikai konzultació

A legnépszerűbb orvos-esztétikai kezelések listájának élén a b.tox és a hyaluronsavas ráncfeltöltés áll. A szakorvosi konzultáción megállapítjuk, hogy milyen kezelési metódus a legalkalmasabb az érdeklődő számára

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  spandora kapcsolat

  Iratkozzon fel hírlevelünkre