Így válassz plasztikai sebészt - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Így válassz plasztikai sebészt

/ Olvasási idő kb. 4 perc /

Napjaink talán legnépszerűbb orvos-esztétikai beavatkozásai a b.tox és a hyaluronsavas kezelések – ez nem is csoda, hiszen egy viszonylag egyszerű, fájdalommentes és látványos beavatkozásról van szó. 

Magyarországon számtalan olyan esetről olvashattál már, hogy engedélyek nélkül végeznek esztétikai beavatkozásokat olcsóbban, ami végül nem a várt eredményeket hozza. Hazánkban sajnos nem elég szigorúak a szabályozások, így ha nem vagy elég körültekintő könnyen lehet, hogy a nem megfelelően képzett szakembert választod.

Ez a lista segít neked abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb plasztikai sebészt.

1. Referencia

 A páciensek előtte-után képei önmagukért beszélnek. Ellenőrizzük, valóban saját képeket használnak-e, illetve, hogy a képek megegyeznek-e az általunk vágyott eredménnyel. 

2. Szakképesítés

Hogy az orvos rendelkezik-e a szükséges szakképzettséggel -Magyarországon az Országos Szakképesítő Bizottság által hitelesített plasztikai sebész vagy bőrgyógyász szakorvosi diplomával, itt ellenőrizheted magad is: https://kereso.enkk.hu/

3. Személyes konzultáció

Ha szimpatikus az adott orvos weboldalon keresztüli bemutatkozása, akkor érdemes személyes konzultációra bejelentkezni. Tegyük fel nyugodtan neki kérdéseinket!

4. Gyakorlat

A kiválasztott orvos tapasztalatáról, ismereteiről sokat mond, hogy milyen részletesen és alaposan informálja olvasóit egy-egy általa végzett beavatkozásról, illetve milyen minőségű a fotógaléria.

Egy ehhez hasonló beavatkozás komoly döntés, ezért ezekre mindenképpen figyelj oda, hiszen az eredmények esztétikailag és egészségügyileg is maradandó károkat okozhatnak, ha nem elég minőségi a szolgáltatás. Ha a felsorolt pontok közül mindegyiket rendben találod, akkor biztosan megbízható helyen jársz, a beavatkozás pedig pont azt az eredményt fogja nyújtani amit vársz.

Az orvosi felelősségbiztosítás kötelező minden praxis számára. Az esztétikai-plasztikai sebészeti tevékenységet végző szakorvosnak különleges biztosítással kell rendelkeznie, hiszen csak ez vonatkozik a szépség sebészeti, esztétikai sebészeti ellátásokra.

Nálunk mindig a minőség az első, ugyanezt a filozófiát alkalmazzuk mind kezeléseink és termékeink kapcsán is. Ha neked is fontos, hogy professzionális környezetben érd el azokat az eredményeket amikre vágysz, akkor jelentkezz konzultációra ide kattintva!

Nicole

Iratkozzon fel hírlevelünkre