Szájkörüli ráncfeltöltés - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Szájkörüli ráncok

MOSOLYOGJ RÁNCOK NÉLKÜL

Unod már, hogy nincs formája a szemöldöködnek? Tudtad, hogy műtét nélkül már orvosi ránctalanítással is lehet ívelt szemöldököt varázsolni? A finom precíz kezelés megemeli a szemöldöködet, egyben segít visszaadni az arcod feszességét.

MOST CSAK
90.000 Ft

100.000 Ft helyett

A SZÁJKÖRÜLI RÁNCOK TÖLTÉSÉRŐL

A hialuronsavas szájkörüli ráncfeltöltés egy olyan esztétikai kezelés, amely során hialuronsavat injektálnak a száj körüli ráncokba és az ajkak környékére. Ez a kezelés segít csökkenteni a ráncok mélységét és feltölti a területet, így fiatalosabb megjelenést biztosítva az arcnak. A kezelés n helyi érzéstelenítéssel végezzük, és az eredmény azonnal látható. A kezelés előtt egy orvosi konzultáción vehet részt, a szakképzett orvos felméri az egyéni igényeket és biztosítja a kezelés biztonságát és hatékonyságát. A hialuronsavas szájkörüli ráncfeltöltés népszerű és biztonságos eljárás a fiatalosabb megjelenés elérésére.

miért érdemes választani a hialuronsavas töltés

 • Azonnal látható eredmény
 • Természetes anyag
 • Fiatalitja az arcot és hidratálja is a kezelt területet
 • Nincs felépülési idő: A kezelés minimális időt vesz igénybe, és nincs szükség hosszú helyreállítási időszakra, így rögtön visszatérhet mindennapi tevékenységeihez.
 • Tartós eredmény: hosszútávú megoldást jelenthet az arcvonások idő előtti öregedésének megelőzésére és enyhítésére, így hosszú ideig élvezheti az eredményeket.
 • Önbizalom növelése: Az átalakított megjelenés önbizalmat adhat, segítve abban, hogy magabiztosabban és elégedettebben lépjen ki a világba minden nap.

Válassza a hialuronsavas töltés előnyeit, és élvezze az önbizalom új szintjét, miközben megőrzi fiatalos ragyogását!

MOST CSAK 90.000 fT!

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  spandora kapcsolat

  Iratkozzon fel hírlevelünkre