Testkezelés - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Testkezelés

ComfortLine testkezelőgépünk pontosan azokat az alakformálási eredményeket hivatott biztosítani, amelyekre a vendégek vágynak!

Kezelésünkkel a következő hatások érhetőek el:

 • Narancsbőr, cellulit eltüntetése
 • Striák halványítása (pl. szülés vagy fogyás utáni)
 • Zsírbontás, zsírégetés
 • Zsírpárnák eltüntetése egy adott területről
 • Alakformálás
 • A test bőrének feszesítése

A készülék hat különböző, tudományosan megalapozott alakformáló technológiát egyesít. A rendszer háromféle kezelőfejet tartalmaz, amelyek a modern testkezelés legjobban működő elemeit ötvözik a siker érdekében, így megtalálható bennük a multipoláris rádiófrekvencia, az ultrahangos kavitáció, a vákuum, a soft-lézer, a LED fényterápiák, valamint a Thermális Rádiófrekvencia is.

A rádiófrekvenciás zsírbontás férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és narancsbőr eltüntetésére. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. A rádiófrekvencia a felszíni (felső 1,5 cm) zsírréteget képes kezelni.

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér-és nyirokkeringés. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul: a zsírpárna csökken, a cellulitos bőrkép látványosan javul, a bőr megújul, feszesebb lesz.

Már a legelső alkalom után látványos eredmény érhető el a ComfortLine használatával, és már az első pár hétben érezhető, hogy alakunk karcsúbbá, kontúrosabbá válik, a narancsbőr pedig eltűnik.

Multipoláris Rádiófrekvencia

A ComfortLine a bőrszövetbe és a bőr alatti zsírrétegekbe hatolva éri el hatását és az 1MHz frekvenciájú, multipoláris RF energiájával fájdalommentesen bontja a zsírokat és gyorsítja a zsírsejtek anyagcseréjét. A zsír a nyirokrendszeren és a szervezet kiválasztórendszerein keresztül távozik a szervezetből.

Thermális Rádiófrekvencia

A kezelőfej rádiófrekvenciás hőenergiája a bőrszövet mélyére hatolva stimulálja a kollagén rostokat, melyek ennek következtében összezsugorodnak, ezzel már az első kezeléssel látványosan feszesebb bőrt eredményezve. Egyedülálló, hosszú távú hatása a Thermalis RF-nek, hogy a kollagén újratermelődést tartósan is serkenti a bőrben, ezzel maradandóan feszesebb és fiatalabb kinézetű bőrt eredményezve.

Kavitáció

A kavitáció egy fizikai jelenség, melyet  “zsírrobbantó” hatásának köszönhetően használnak a szépségápolásban. Az alkalmazás során a ComfortLine kavitációs kezelőfeje ultrahang hullámokat bocsát ki, ezzel mikrobuborékokat képez a sejt közötti rétegben. Az ultrahang által keltett nyomásváltozás következtében a buborékok szétroppannak és szétfeszítik a zsírsejtek membránjait.

Vákuum

A kezelőfej vákuumos funkciójával számos pozitív élettani hatást gyakorolhatunk a sejtekre és a szövetekre, illetve javíthatjuk a vér- és nyirokrendszerek keringését. A pulzáló vákuummasszázs emellett a salakanyagok kiürítését és zsírsejtek lebontását is segíti, valamint salaktalanító és ödéma csökkentő.

Vörös és kék fényterápiák

A vörös és kék színű LED fényterápiák szintén rendkívül jótékony hatással vannak a bőrszövetre. A vörös fényhullámok a bőrsejt-állomány megfiatalításáért felelnek, míg a kék fényű LED az akné kezelésében és a bőr fertőtlenítésében segít.

Soft-lézer 

A ComfortLine kezelőfejének lézerfénye fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás hatékonyságát és fiatalító hatással van a bőrszövet egészére. A soft-lézer hatására a zsírsejtek membránjainak áteresztő képessége fokozódik, mely elősegíti a rádiófrekvenciás zsírbontás hatását is. Ezentúl, a vörös lézer funkciója serkenti az energiatermelődést a sejtekben, ezzel bőrfiatalító és bőrfeszesítő hatást kiváltva.

Hogyan zajlik egy kezelés?

Kezelésünk minden esetben vendégeink igényeihez alakított: azzal a területtel foglalkozunk a leginkább, mely a vendéget a legjobban zavarja (pl. has, comb, fenék, felkar, stb.) Kezelésünk során a problémás területet a kezelőfejek segítségével stimuláljuk, melyek hatására a zsírpárnák fellazulnak, a cellulit pedig halványabbá válik. A folyamat fájdalommentes.

Hány kezelés szükséges?

Már pár kezelés után is látható a változás. Azonban a leghatásosabb eredmény akkor érhető el, ha a vendég heti 2-3 alkalommal jár a kezelésre legalább 3-4 héten keresztül.

Ellenjavallatok

 • Daganatos megbetegedések
 • Terhesség
 • Szoptatás
 • Fémimplantátumok
 • Fertőzés
 • Pacemaker
 • Tetoválás
 • Gyulladás a kezelt területen
 • Vérzékenység
 • Diabétesz
 • Szteroidos kezelés
 • Véralvadásgátló szedése
 • Aznapi szoláriumozás

Kezelés utáni teendők:

Kezelés után kerülni kell az újabb hőhatást, illetve bőrradírozást. Így például a kezelés utáni napon nem javallott szolárium használata, vagy a napozás, sem a szauna.

Működési elv

Csúcskategóriás készülékünk a tudomány által elismert számos alakformáló és zsírbontó technológiát ötvöz, és professzionális funkciói együttesével éri el egyedülálló hatékonyságát a narancsbőr ellen.

 • Multipoláris Rádiófrekvencia
 • Thermális Rádiófrekvencia
 • Ultrahangos Kavitáció
 • Vákuum
 • Soft-lézer
 • LED fényterápiák

Ár

Konzultáció 19.000 Ft-ért!

"Az ember testi, lelki egészsége
a legnagyobb érték!

Ezért a felhatalmazás a megjelenésünk orvosi beavatkozással történő változtatására különös megtiszteltetés a plasztikai sebész számára. Így ezt a munkát csak alázattal, empátiával, lelkiismeretes felkészültséggel lehet végezni.”

Dr. Rácz András

sebész és plasztikai sebész szakorvos.

2007-ben általános orvosi diplomát szerzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. A Sebészeti Műtéttani Intézetben demonstrátori munkát, illetve tudományos tevékenységet folytatott, rendszeresen tartott előadásokat.

2007-2009 Szegedi Sebészeti Klinikán végezte a rezidensképzést.

2009-2018 Kecskeméti Megyei Kórház általános sebészeti osztályán dolgozott. Éveken keresztül végzett emlősebészeti, laparoszkópos, illetve nyitott hasi műtéti tevékenységet. Intenzív betekintést nyert különböző szakterületekhez tartozó operációkba, illetve aktívan részt vett érsebészeti, mellkassebészeti műtétekben. Lehetősége nyílt operatőrként is szerepelni ezen szubspecialitásokban.

2013-ban általános sebészeti szakvizsgát tett kiválóan megfelelt eredménnyel.

2016-ban felvételt nyert az égés-és plasztikai sebészeti szakképzésre.

2018-tól a Dél-Pesti Centrumkórház Égés-és Plasztikai Sebészeti Osztályon dolgozik.

2020-ban tett Égés-és plasztikai sebészeti szakvizsgát.

Rendszeresen részt vesz országos és nemzetközi konferenciákon, hazai kongresszusokon, egyetemi szemináriumokon tartott előadásokon, ahol frissíti és fejleszti szakmai tudását.

Időpontkérés

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Iratkozzon fel hírlevelünkre