Supermodel look - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Supermodel Look

Mi az a Supermodel Look kezelés?

Borotvaéles járomcsontok – modellek, világsztárok fémjelei világszerte, de sokunk számára sajnos ez nem adatik magától. Lehet soha nem volt megáldva definiált járomcsonttal, vagy akár az idő előrehaladtával megereszkedett az arca, a Supermodel Look tökéletes kezelés az arc kontúrozására, és hangsúlyosabb megjelenést biztosít.

Népszerű kezelés

Amikor az emberek a dermális töltőanyagokra gondolnak, sokan csak az ajakfeltöltés jut eszébe, és ennek jó oka van. Az ajakfeltöltés az elmúlt években könnyen az egyik legnépszerűbb választás lett. A telt ajkak egyenlőek a szexi ajkakkal, igaz? Ez igaz lehet, de egyre inkább sokak számára ugyanolyan fontossá válnak a kontúros vonalak, és ha megereszkedett az arcunk, egy kis töltőanyag sokat segíthet. Nemcsak az arc megemelésében segít, hanem javítja a nasolabiális redők (orr-ajak vonalak, nevetőráncok) és a rugalmatlan arc megjelenését.

A folyamat

Supermodel Look kezelés egyszerűbb, mint gondolná. Az orvosunkkal folytatott konzultáció során elmondja a kívánt eredményt, majd az orvos meghatározza az Ön számára legmegfelelőbb kezelést. Ezt követően megtörténik a töltőanyag beinjektálása. Természetes hatású, megemelkedett járomcsontot eredményez, hasonlóan a szupermodellekhez. Közvetlenül a kezelés után látni fogja az eredményeket, és az arc szerkezetének határozottabbá válását.

A hialuronsav előnyei

 • Az injekció beadása gyors, szinte fájdalommentes és biztonságos.
 • Nem invazív, ezért minimális gyógyulási időt igényel.
 • Csupán enyhe duzzanat és esetenként kisebb zúzódások jelentkezhetnek pár napig.
 • A hialuronsav megegyezik a testünkben termelődővel, így az idővel természetesebben oldódik, mint más összetevőjű anyagok.
 • Precíz formázást tesz lehetővé

Eredmény

 • Kiemeltebb kontúrvonalak
 • Fiatalosabbb megjelenésű arc
 • Definiáltabb arcszerkezet
 • Járomcsontok kiemeléhse
 • Állvonal definiálása
 • Arc hangsúlyosabb megjelenése

A kezelésről

 • Időtartam: 40-60 perc
 • Az eljárás szinte teljesen fájdalommentes
 • Eredmény: azonnal látható, de a kívánt hatás pár nap múlva lesz végleges

Ár

145 000 Ft-tól

"Az ember testi, lelki egészsége
a legnagyobb érték!

Ezért a felhatalmazás a megjelenésünk orvosi beavatkozással történő változtatására különös megtiszteltetés a plasztikai sebész számára. Így ezt a munkát csak alázattal, empátiával, lelkiismeretes felkészültséggel lehet végezni.”

Dr. Rácz András

sebész és plasztikai sebész szakorvos.

2007-ben általános orvosi diplomát szerzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. A Sebészeti Műtéttani Intézetben demonstrátori munkát, illetve tudományos tevékenységet folytatott, rendszeresen tartott előadásokat.

2007-2009 Szegedi Sebészeti Klinikán végezte a rezidensképzést.

2009-2018 Kecskeméti Megyei Kórház általános sebészeti osztályán dolgozott. Éveken keresztül végzett emlősebészeti, laparoszkópos, illetve nyitott hasi műtéti tevékenységet. Intenzív betekintést nyert különböző szakterületekhez tartozó operációkba, illetve aktívan részt vett érsebészeti, mellkassebészeti műtétekben. Lehetősége nyílt operatőrként is szerepelni ezen szubspecialitásokban.

2013-ban általános sebészeti szakvizsgát tett kiválóan megfelelt eredménnyel.

2016-ban felvételt nyert az égés-és plasztikai sebészeti szakképzésre.

2018-tól a Dél-Pesti Centrumkórház Égés-és Plasztikai Sebészeti Osztályon dolgozik.

2020-ban tett Égés-és plasztikai sebészeti szakvizsgát.

Rendszeresen részt vesz országos és nemzetközi konferenciákon, hazai kongresszusokon, egyetemi szemináriumokon tartott előadásokon, ahol frissíti és fejleszti szakmai tudását.

Időpontkérés

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Iratkozzon fel hírlevelünkre