Arcdiagnosztikai vizsgálat

Arcdiagnosztikai vizsgálat

Minden egyes vendégünk díjmentesen részt vesz egy arcdiagnosztikai vizsgálaton. Ez a vizsgálat egy számítógépes eszköz segítségével történik, teljesen fájdalommentes, non-invazív eljárás. Ez a bőranalízis megmutatja, hogy pontosan milyen állapotban van a vendég arcbőre, hogy a napsugárzás, szolárium, stressz, dohányzás, illetve az egyéb káros környezeti hatások hogyan befolyásolták arcbőrének kondícióját, és az hogyan reagált ezekre a behatásokra.

Ezek a kondíciók minden embernél mások, hiszen nincs két ugyanolyan ember, nincs két ugyanolyan arcbőr, és mindenki bőre máshogy reagál. Ahhoz, hogy tisztában legyünk a problémákkal, és ne a tüneteket kezeljük, hanem azok kiváltó okait, erre mindenkinek szüksége van.

A vizsgálat során az alábbi faktorokat mérjük:

  • bőr hidratáltsági szintje
  • bőr érzékenysége, rugalmassága
  • bőr felületének egyenetlensége, pigmentáció mértéke
  • pórustágság
  • bőr töredezettsége, ráncmélység
  • rosacea mértéke


A fő célja ennek a vizsgálatnak amellett, hogy egy pontos képet kapjunk az arcbőr jelenlegi állapotáról az, hogy lássuk, hogy az eddig a vendég által használt kozmetikumok mennyire voltak hatásosak, illetve hogy az eredményeknek megfelelően pontos ápolási tervet tudjunk felállítani a céljaikat elérni kívánó vendégeink számára.

Töltse ki az jelentkezési lapot az ajándék arckezeléshez!
Rólunk

A Spandora Szépségközpont Magyarország egyetlen DeSheli központja, ahol szakembereink és bőrspecialistáink várják vendégeinket, hogy végigkísérjék egy csodálatos és eredményekkel gazdag fejlődési úton, ahol arcbőrük szépsége, egészsége és esztétikája a legfontosabb.

Tudjon meg többet

Diamond Treasure Kezelések

A Desheli Diamond Treasures olyan professzionális kozmetikai termékcsalád, amely természetes és innovatív összetevőket tartalmaz és lehetővé teszi a professzionális otthoni bőrápolást.

Tudjon meg többet