Arcdiagnosztikai vizsgálat - Spandora Esztétikai Központ Budapest

Arcdiagnosztikai vizsgálat

Ez a vizsgálat egy számítógépes eszköz segítségével történik, teljesen fájdalommentes, non-invazív eljárás. Ez a bőranalízis megmutatja, hogy pontosan milyen állapotban van a vendég arcbőre, hogy a napsugárzás, szolárium, stressz, dohányzás, illetve az egyéb káros környezeti hatások hogyan befolyásolták arcbőrének kondícióját, és az hogyan reagált ezekre a behatásokra.

Ezek a kondíciók minden embernél mások, hiszen nincs két ugyanolyan ember, nincs két ugyanolyan arcbőr, és mindenki bőre máshogy reagál. Ahhoz, hogy tisztában legyünk a problémákkal, és ne a tüneteket kezeljük, hanem azok kiváltó okait, erre mindenkinek szüksége van.

Az arcdignosztikai vizsgálat célja

A fő célja ennek a vizsgálatnak amellett, hogy egy pontos képet kapjunk az arcbőr jelenlegi állapotáról az, hogy lássuk, hogy az eddig a vendég által használt kozmetikumok mennyire voltak hatásosak, illetve hogy az eredményeknek megfelelően pontos ápolási tervet tudjunk felállítani a céljaikat elérni kívánó vendégeink számára.

Időpontkérés

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Téged is érdekel az arcesztétika?

  Segítünk elindulni!

  Vegyél részt orvos-esztétikai konzultáción

  most 50% kedvezménnyel,

  25.000 Ft helyett 12.500 Ft-ért!

  Az ajánlat 2023 október 31-ig érvényes.