Arcdiagnosztikai vizsgálat - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Arcdiagnosztikai vizsgálat

Ez a vizsgálat egy számítógépes eszköz segítségével történik, teljesen fájdalommentes, non-invazív eljárás. Ez a bőranalízis megmutatja, hogy pontosan milyen állapotban van a vendég arcbőre, hogy a napsugárzás, szolárium, stressz, dohányzás, illetve az egyéb káros környezeti hatások hogyan befolyásolták arcbőrének kondícióját, és az hogyan reagált ezekre a behatásokra.

Ezek a kondíciók minden embernél más, hiszen nincs két ugyanolyan ember, nincs két ugyanolyan arcbőr, és mindenki bőre máshogy reagál. Ahhoz, hogy tisztában legyünk a problémákkal, és ne a tüneteket kezeljük, hanem azok kiváltó okait, erre mindenkinek szüksége van.

Az arcdignosztikai vizsgálat célja

A fő célja ennek a vizsgálatnak amellett, hogy egy pontos képet kapjunk az arcbőr jelenlegi állapotáról az, hogy lássuk, hogy az eddig a vendég által használt kozmetikumok mennyire voltak hatásosak, illetve hogy az eredményeknek megfelelően pontos ápolási tervet tudjunk felállítani a céljaikat elérni kívánó vendégeink számára.

Időpontkérés

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

    Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

    Iratkozzon fel hírlevelünkre