szemöldökemelés - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

szemöldökemelés

orvosi szemöldökemelés

Unod már, hogy nincs formája a szemöldöködnek? Tudtad, hogy műtét nélkül már orvosi ránctalanítással is lehet ívelt szemöldököt varázsolni? A finom precíz kezelés megemeli a szemöldöködet, egyben segít visszaadni az arcod feszességét.

MOST CSAK
65.000 Ft

A SZEMÖLDÖKEMELÉSRŐL

A botoxal való szemöldökemelés és az ajándék 24 karátos arany arckezelés kombinációja különleges élményt nyújt. A botox kezelés feszesebbé és emeltté teszi a szemöldököt, fiatalosabb megjelenést kölcsönözve az arc vonásainak. Az 24 karátos arany arckezelés luxusérzetet biztosít, táplálja és revitalizálja a bőrt, miközben csillogó ragyogást ad. Ez a kettős kezelés tökéletes választás azoknak, akik szeretnének frissíteni és megfiatalítani megjelenésüket, miközben kényeztetik magukat egy luxus kezeléssel.

érdemes választani az tartós szemöldökemelést

 • Ívelt és esztétikus szemöldök tartósan műtét nélkül
 • Fiatalos megjelenés: A botoxal való szemöldökemelés segít megemelni és fiatalosan feszessé tenni a szemöldököket, ezáltal azonnal fiatalosabb és frissebb külsőt biztosítva.
 • Természetes eredmény: A kezelés természetes megjelenést biztosít, nem hagyja maga után a kivarrás vagy mesterséges hatást, így az arc vonásai harmonikusan maradnak meg.
 • Nincs felépülési idő: A kezelés minimális időt vesz igénybe, és nincs szükség hosszú helyreállítási időszakra, így rögtön visszatérhet mindennapi tevékenységeihez.
 • Tartós eredmény: A botoxal való szemöldökemelés hosszú távú megoldást jelenthet az arcvonások idő előtti öregedésének megelőzésére és enyhítésére, így hosszú ideig élvezheti az eredményeket.
 • Önbizalom növelése: Az átalakított megjelenés önbizalmat adhat, segítve abban, hogy magabiztosabban és elégedettebben lépjen ki a világba minden nap.

Válassza a botoxal való szemöldökemelést, és élvezze az önbizalom új szintjét, miközben megőrzi fiatalos ragyogását!

MOST CSAK 79.900 fT!

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  spandora kapcsolat

  Iratkozzon fel hírlevelünkre