Russian Lips - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Russian Lips

A Russian lips, azaz az “orosz szájfeltöltés” jelenleg az egyik legfelkapottabb kezelés az orvos-esztétika világában. Ezzel eljárással az orosz kultúrából eredő matrjoska babákéhoz hasonló, kontúros szív alakú formát lehet elérni, kihangsúlyozva a középső részt, innen ered a technika elnevezése. A “Russian lips” sajátossága, hogy elsősorban nem telít, hanem megemeli a felső ajkakat, a kupidó íveket lehet vele hangsúlyozni, igazán vonzó és szexi végeredménnyel.

A hyaluronsavat az ajkak belső részétől kifelé haladva injektálják az ajkak legfelső rétegeibe, nem pedig az izomba, így az ajkak megemelkednek és enyhén kinyílnak. A kezelésnek köszönhetően kevesebb anyagra van szükség, mint a hagyományos eljárásnál, és az eredmény is tartósabb, hiszen a hyaluronsav nem az izomba kerül, így nem szívódik fel túl gyorsan az izommozgás hatására.

Ez az esztétikai eljárás azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik olyan különleges, vonzó és dús ajkat szeretnének, ami eltér a már megszokott ajakformájuktól.

russian lips

Kinek javasoljuk

A Russian Lips technika tökéletesen alkalmas első töltésre, vagy olyan páciensek esetében, akikenek már volt korábbi töltésük, de az már teljes mértékben felszívódott. Amennyiben szeretne formás ajkakat, de valami különlegesre vágyik ez a technika tökéletes választás lehet az Ön számára.

Akiknek nem javasolt

Fontos kiemelni, hogy ez a technika nem mindenki számára valósítható meg, ezért minden esetben javasolt egy konzultáció a kezelés megkezdése előtt. Az alább felsorolt esetekben sem javallot a Russian Lips technika alkalmazása.

Az orosz-ajkak alkalmazása nem javasolt:

 • Cukorbetegség estén
 • Aktív dohányzás esetén
 • Terhesség, szoptatás időtartama alatt
 • Véralvadási problémák esetén
 • Olyan páciensek esetében akikenek már van töltőanyag az ajkukban

A kezelésről röviden

Ennél a töltési technikánál a kivitelezés eltér a hagyományos hyaluronsavas töltésétől. Ugyanis itt az orvos kisebb fecskendőt használ és a töltőanyagot az ajkak közepére koncentrálva függőleges irányból (ellentétben a klasszikus hyaluronsavas ajakfeltöltés vízszintes befecskedezésével) injektálja be az ajkakba. A kezelés körülbelül fél órát vesz igénybe és a hatása 6-12 hónapig marad kitarthat.

A Russian Lips ajakfeltöltésről

 • Az injekció beadása gyors, szinte fájdalommentes és biztonságos.
 • Nem invazív, ezért minimális gyógyulási időt igényel.
 • Csupán enyhe duzzanat és esetenként kisebb zúzódások jelentkezhetnek pár napig.
 • A hialuronsav megegyezik a testünkben termelődővel, így az idővel természetesebben oldódik, mint más összetevőjű anyagok.

Eredmény

 • Telt, szív alakú ajkak
 • Kiemelt ajkak
 • Precíz ajakformálás

A kezelésről

 • Időtartam: 30 perc
 • Az eljárás szinte teljesen fájdalommentes
 • Eredmény: azonnal látható, de a kívánt hatás pár nap múlva lesz végleges
 • Használt anyagok: Juvéderm, Teosyal RHA Kiss

Ár

A szájfeltöltés árak a felhasznált hialuronsav márkájától és  mennyiségétől változhat.

100 000 Ft-tól

"Az ember testi, lelki egészsége
a legnagyobb érték!

Ezért a felhatalmazás a megjelenésünk orvosi beavatkozással történő változtatására különös megtiszteltetés a plasztikai sebész számára. Így ezt a munkát csak alázattal, empátiával, lelkiismeretes felkészültséggel lehet végezni.”

Dr. Rácz András

sebész és plasztikai sebész szakorvos.

2007-ben általános orvosi diplomát szerzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. A Sebészeti Műtéttani Intézetben demonstrátori munkát, illetve tudományos tevékenységet folytatott, rendszeresen tartott előadásokat.

2007-2009 Szegedi Sebészeti Klinikán végezte a rezidensképzést.

2009-2018 Kecskeméti Megyei Kórház általános sebészeti osztályán dolgozott. Éveken keresztül végzett emlősebészeti, laparoszkópos, illetve nyitott hasi műtéti tevékenységet. Intenzív betekintést nyert különböző szakterületekhez tartozó operációkba, illetve aktívan részt vett érsebészeti, mellkassebészeti műtétekben. Lehetősége nyílt operatőrként is szerepelni ezen szubspecialitásokban.

2013-ban általános sebészeti szakvizsgát tett kiválóan megfelelt eredménnyel.

2016-ban felvételt nyert az égés-és plasztikai sebészeti szakképzésre.

2018-tól a Dél-Pesti Centrumkórház Égés-és Plasztikai Sebészeti Osztályon dolgozik.

2020-ban tett Égés-és plasztikai sebészeti szakvizsgát.

Rendszeresen részt vesz országos és nemzetközi konferenciákon, hazai kongresszusokon, egyetemi szemináriumokon tartott előadásokon, ahol frissíti és fejleszti szakmai tudását.

Időpontkérés

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Iratkozzon fel hírlevelünkre