Orvos-esztétikai Konzultáció - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Orvos-esztétikia Konzultáció

Csodás híreink vannak! Központunk együttműködésbe kezdett az esztétikai szolgáltatások elismert orvosával – Dr. Rácz Andrással. Elérhető kezeléseink között szerepelnek a hialuronos töltések, b.toxos kezelések, ajakformázások és más esztétikai szolgáltatások.

"Az ember testi, lelki egészsége
a legnagyobb érték!

Ezért a felhatalmazás a megjelenésünk orvosi beavatkozással történő változtatására különös megtiszteltetés a plasztikai sebész számára. Így ezt a munkát csak alázattal, empátiával, lelkiismeretes felkészültséggel lehet végezni.”

Dr. Rácz András

sebész és plasztikai sebész szakorvos.

2007-ben általános orvosi diplomát szerzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. A Sebészeti Műtéttani Intézetben demonstrátori munkát, illetve tudományos tevékenységet folytatott, rendszeresen tartott előadásokat.

2007-2009 Szegedi Sebészeti Klinikán végezte a rezidensképzést.

2009-2018 Kecskeméti Megyei Kórház általános sebészeti osztályán dolgozott. Éveken keresztül végzett emlősebészeti, laparoszkópos, illetve nyitott hasi műtéti tevékenységet. Intenzív betekintést nyert különböző szakterületekhez tartozó operációkba, illetve aktívan részt vett érsebészeti, mellkassebészeti műtétekben. Lehetősége nyílt operatőrként is szerepelni ezen szubspecialitásokban.

2013-ban általános sebészeti szakvizsgát tett kiválóan megfelelt eredménnyel.

2016-ban felvételt nyert az égés-és plasztikai sebészeti szakképzésre.

2018-tól a Dél-Pesti Centrumkórház Égés-és Plasztikai Sebészeti Osztályon dolgozik.

2020-ban tett Égés-és plasztikai sebészeti szakvizsgát.

Rendszeresen részt vesz országos és nemzetközi konferenciákon, hazai kongresszusokon, egyetemi szemináriumokon tartott előadásokon, ahol frissíti és fejleszti szakmai tudását.

Sosem lehet elég idős, hogy fiatalabbnak nézzen ki!

A jelenleg legnépszerűbb orvos-esztétikai kezelések listájának élén már jó ideje a b.tox és a hyaluronsavas ráncfeltöltés áll. Ám nem biztos, hogy egyértelmű, melyik ráncra melyik való, és hogy ezek a beavatkozások hogyan is hatnak. Fontos szakorvossal konzultálni, mielőtt döntést hoz.

A b.tox, egy baktériumból kivont vegyület, amely az izomösszehúzódások gátlásával akadályozza meg a ráncok kialakulását, és elsősorban a már meglévő ráncokat szünteti meg. Az injekciókat a legvékonyabb tűvel a ráncot előidéző izomba szúrják, ami csupán egy kis kellemetlenséggel, apró fájdalommal jár. Helyi érzéstelenítéssel végzi a szakorvos a beavatkozást, és csupán pár percig tart. A kezelést feszítő érzés követheti, a kezelt terület esetleges duzzanata pedig pár nap alatt magától elmúlik.

A hyaluronsavas ráncfeltöltők ezzel szemben a hiányzó telítettséget pótolják, vagyis kitöltik a ráncok okozta mélyedést.  A két eljárást akár egyszerre is lehet alkalmazni, ez azonban több tényezőtől is függ. Például, hogy milyen a bőre állapota, és hogy az arc melyik területén jelentkezik a probléma. A szakorvosi konzultáción megállapítjuk, hogy milyen kezelési metódus a legalkalmasabb számodra.

B.tox

Főként a mimikai ráncoknál hatásos, például a haragos tekintetet okozó szemöldök közötti ráncok kisimítására, a homlok és a szemkörnyéki ráncok, szarkalábak eltüntetésében segít. Az ajkat lefelé húzó izmok ellazítására is megfelelő, a cigarettaráncok eltüntetésének esetében pedig egyéb kezelésekkel együtt alkalmazzák. De jó módszer a szemöldök ívének formázására is. A b.toxinjekciók hatása 4-6 hónapig tart, de ha fokozatosan ismételjük ezeket a kezeléseket, akkor az eredmény egyre hosszabb ideig fennállhat. A kezelés nyoma egyáltalán nem látszik, kivéve, ha az injekció eltalál egy apró eret. Ha ez történik, akkor véraláfutás jelentkezhet körülbelül 1-2 napig, ami korrektorral elfedhető.

Hialuronsavas ráncfeltöltés

Kitűnő megoldás az orr- és ajakráncok feltöltése esetén, de a szájkörnyéki barázdák kisimításában is jó szolgálatot tehet. Használják még az arc illetve az ajak feltöltésére is, emellett a kézfej bőrének korrekciójában is bevetik. A töltőanyagok hatása körülbelül 9-12 hónapig megmaradhat a hatóanyagok minőségétől és típusától függően.  A hyaluronsavas töltés egyéni érzékenységtől függően kisebb duzzanatot okozhat. Gyakorlatilag a kezelések után azonnal vissza lehet térni a munkába.

Hány éves korban érdemes és lehet elkezdeni ezeket a beavatkozásokat?

Ez a bőr állapotától függ, nem pedig az életkortól. Mindenkinél más az a kor, amikor olyan mimikai ránc alakul ki, amely mély barázdák létrejöttét eredményezi. Fontos a prevencióra odafigyelni, hiszen könnyebb megelőzni a kialakulásukat, mintsem teljes mértékben eltüntetni a már meglévő ráncokat. Általában negyvenéves kortól alkalmaznak műtéti beavatkozásokat, de ez teljesen egyénfüggő. Továbbá a keskeny ajkak esztétikáján hyaluronsavas feltöltéssel már fiatalkorban is lehet segíteni.

Miért minket válasszon?

 • Folyamatos akciók! 
 • Egyszerű, azonnali időpontfoglalás
 • Ingyenes kontroll vizsgálat
 • A legmagasabb minőségű alapanyagokkal dolgozunk (Juvéderm, Teosyal)
 • Több, mint 15 éves szakmai tapasztalat
 • Magas szintű szaktudás és szakértelem
 • Luxuskörnyezet, exkluzív kiszolgálás

Időpontkérés

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Iratkozzon fel hírlevelünkre