Első kezelés kedvezményesen - Spandora Esztétikai Központ Budapest

 

Címünk:

Buda Entertainment & Gastro

1036 Budapest, Bécsi út 38-44

Első kezelés kedvezményesen

Bőrfiatalító arckezelés kedvezményesen!

Kevesen vannak tisztában azzal, hogy a ráncok kialakulásának a mélyrétegi dehidratáció a fő oka, a megereszkedésnek pedig nem más, mint a kollagén és az elasztin termelődés folyamatos mérséklődése.

Ezek ellen a mélyrétegi hidratációval, és az egyre inkább fogyó anyagok pótlásával tehetünk, amit csakis  professzionális kozmetikai gépekkel vagyunk képesek elérni. Azonban nem elég a bőrt egy-egy kezelés alkalmával ápolni: a legjelentősebb változást egy mindennapi rutin bevezetése hozza.

A Spandoránál feladatunknak érezzük, hogy tudatosítsuk a nőkben az otthoni arcápolás fontosságát.

Éppen ezért forgalmazunk egy professzionális minőségű otthon ápolási készletet, és egy nagy hatékonyságú készüléket, mely elengedhetetlen része a csomagnak.

Esztétikai központunkban kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy arcbőrének legmegfelelőbb készítményeket használja, így termékeinket vásárlás előtt ki tudja próbálni. Ezen túl, az otthoni ápolást lépésről lépésre bemutatjuk egy arcápolási kezelés keretében, mely maximum 1,5 órát vesz igénybe. A kezelést az Ön arcán végezzük, így önmagán érezheti a változást és azonnal láthatja a különbséget. Kezelésünk 10 lépésből áll.

 45 000 Forint helyett 19 000 Forintért vehet részt prémium minőségű bőrfiatalító arckezelésünkön!

Az arckezelést a DeSheli és a DeAura termékcsaládokkal végezzük.

DeSheli Diamond Treasures

A Diamond Treasures kozmetikumok alapja az egyedülálló FYTOTIGH ™ hatóanyag komplexum. A termék argánfa, almafa, havasi rózsa és szőlőmag őssejteket tartalmazó Chondricare peptidből és a legtisztább gyémánt mikroporából álló biológiai koktél. A hatóanyag komplexum több éves kutatómunka eredménye.

A Desheli Diamond Treasures olyan professzionális kozmetikai termékcsalád, amely természetes és innovatív összetevőket tartalmaz és lehetővé teszi a professzionális otthoni bőrápolást. A termékek teljes mértékben alkalmazkodnak az arcbőr igényeihez, segítenek eltüntetni a környezeti hatások káros behatásait és megkötik a szabadgyököket. Eredmény: bőre ápolt, selymes tapintású, rugalmas és élettel teli lesz.

DeAura

A DeAura kozmetikai termékeket a legjobb természetes összetevők és a modern tudomány által a szépségápolás területén elért eredmények alapján hoztuk létre. Ezek a termékek lehetővé teszik a bőr öregedési folyamatának késleltetését és szépségének megőrzését. Összes készítményünk tartalmazza a NIAPETYGOLD™ összetevőt, melyet az E.L. Erman Cosmetic Manufacturing Ltd., Izrael legnagyobb üzemének laboratóriumában fejlesztették ki számos más ország kutatólaboratóriumának együttműködésével. A NIAPETYGOLD™ hatóanyag komplexumot bőrfiatalító szinergiahatást létrehozó összetevők alkotják: 24 karátos arany, B3 vitamin, hexapeptide-19, növényi kivonatok és Holt-tengeri ásványok.

A 24 karátos arany intenzív lifting hatást nyújt a bőrnek, és fokozza a készítmény többi összetevőjének a kedvező tulajdonságait. A B3 vitamin normalizálja a sejtek anyagcseréjét és elősegíti a hidratált bőrállapot elérését. A növényi kivonatok helyreállító, tonizáló és hidratáló hatást fejtenek ki.

A hosszantartó fiatalító hatás valósággá válik, változzon a DeAura termékeivel és élvezze a sima és gyönyörű bőrt!

Jelentkezzen első alkalmas arckezelésünkre most féláron!

MILYEN PROBLÉMÁKRA AJÁNLJUK?

 • megereszkedett bőr
 • mimikai ráncok
 • mély ráncok
 • fakó bőr

Eredmény

 • élettel teli bőr
 • fiatalabbnak tűnő arc
 • a ráncok elhalványulnak
 • feszesebb bőr

A Kezelésről

 • Időtartam: kb. 60 perc
 • A kezelés teljesen fájdalommentes

Hatóanyagok:

 • DeSheli: növényi őssejtek, gyémántpor
 • DeAura: 24 karátos arany, B3 vitamin, Holt-tengeri ásványok

Működési elv:  

 • Ultrahang és iontoforézis –  hatóanyagok mélyebbre jutása, bőr tisztítása
 • Fényterápiák – érfal erősítés, gyulladáscsökkentés

Eredmény:

 • már az első alkalom után feszesebb, szebb bőr

Ár

45 000 Ft helyett most csak 19 000 Ft!

Időpontkérés

Kérjen ingyenes visszahívást és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot tájékoztatás vagy időpont-egyeztetés céljából.

  Szeretnék értesülni a kedvezményes ajánlatokról, feliratkozom a Spandora hírlevelére.

  Iratkozzon fel hírlevelünkre